Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Egy decemberi nap" by Josie Silver # eBook PDF Kindle ePub Free

Egy decemberi nap

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Egy decemberi nap
  • Author : Josie Silver
  • Release Date : January 01, 2018
  • Genre: Romance,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 2677 KB

Description

Két ember, tíz esély. Egy feledhetetlen szerelem története.
Laurie szinte biztos benne, hogy csak a filmekben lĂ©tezik a „szerelem elsƑ lĂĄtĂĄsra”.  De egy havas decemberi napon buszra szĂĄll, a bepĂĄrĂĄsodott ĂŒvegen ĂĄt meglĂĄt egy fĂ©rfit, Ă©s rögtön tudja, hogy Ƒ az igazi. Egy varĂĄzslatos pillanatra összekapcsolĂłdik a tekintetĂŒk… aztĂĄn a busz tovĂĄbbhajt.
Laurie Ășgy Ă©rzi, meg van Ă­rva a csillagokban, hogy viszont kell lĂĄtniuk egymĂĄst, ezĂ©rt a következƑ Ă©vet azzal tölti, hogy London minden buszmegĂĄllĂłjĂĄt Ă©s kĂĄvĂ©zĂłjĂĄt tƱvĂ© teszi a fĂ©rfi utĂĄn. De nem sikerĂŒl idƑben megtalĂĄlnia. Egy karĂĄcsonyi bulin talĂĄlkoznak Ășjra – Laurie legjobb barĂĄtnƑje, Sarah boldogan mutatja be Laurie-nak az Ășj pasijĂĄt… Ɛ az. A fĂ©rfi, akit a busz ablakĂĄbĂłl lĂĄtott.
AztĂĄn eltelik Ășjabb tĂ­z Ă©v, Ă©s ezalatt Laurie, Sarah Ă©s Jack sorsa barĂĄtsĂĄg, kihagyott lehetƑsĂ©gek, Ă©s szĂ­vfĂĄjdalmak hĂĄromszögĂ©ben rendezƑdik Ășjra.
SzĂ­vet melengetƑ, derƱs, megindĂ­tĂł szerelmi törtĂ©net, amelyet egyszerƱen nem lehet letenni.
A sors megmagyarĂĄzhatatlan fintorai a boldogsĂĄghoz vezetƑ Ășton.

„Josie Silver olyan tapinthatĂł melegsĂ©ggel Ă­r, hogy a szereplƑk befĂ©szkelik magukat az olvasĂł szĂ­vĂ©be, Ă©s hosszĂș ideig ott maradnak.”  - Jill Santopolo, A fĂ©ny, amit elvesztettĂŒnk cĂ­mƱ New York Times-bestseller szerzƑje


PDF Books "Egy decemberi nap" Online ePub Kindle